Djur, Musik

Husse vet att hunden älskar sång och tänkte testa ett experiment. Det här är vad som hände!

Här får vi träffa Maximus, den sjungande cheferhunden som inte drar sig för att ta ton. Husse upptäckte nyligen att Maximus gillade när han hörde folk sjunga, så han bestämde sig för att se om han kunde fånga honom på video medan han sjöng ”Eduard Khils” populära Trolololo-låt.

Husse riggar upp en kamera och och sätter igång inspelningen och mycket riktigt ger det direkt resultat. jag tycker det är fantastiskt när djurägare kan utveckla nya gemensamma intressen med sina lurviga vänner på fyra ben.

Maximus får feeling när han hör husse sjunga i duschen och han bestämmer sig direkt för att stämma in i skönsången. Visst är det vackert? Jag tycker verkligen han har känsla och levererar ett bra framhärdande.

Jag tror inte detta var sista gången som husse och hunden Maximum sjunger tillsammans i badrummet. Och vem vet? de kanske till och med tar sina talanger vidare till något etablerat TV-program.

Jag skulle inte bli förvånad om vi ser dem i TV-rutan framöver. Kolla in deras musikaliska stund tillsammans, jag kan garanterar dig att det kommer göra dig på bra humör idag!