Humor

Hur kör kvinnor bil egentligen?

När jag åkte till jobbet i morse tittade jag åt sidan och där kom en kvinna i en sprillans ny Audi…

Hon körde i minst 120 km/h med ansiktet tätt framför backspegeln, sminkandes med läppstift och kajalpenna.

Jag vände bort blicken bara för ett ögonblick och när jag tittade tillbaka igen upptäcker jag till min stora fasa att hon är halvvägs över i min fil – fortfarande med ansiktet i backspegeln och kajalpennan i högsta hugg!!!

Jag blev så livrädd att jag tappade min rakapparat som slog min skinksmörgås ur andra handen.

I desperationen för att försöka få ordning på bilen igen, som jag styrde med knäna mot ratten, tappade jag mobiltelefonen från örat och den ramlade rakt ner i kaffekoppen som jag hade mellan benen.

Detta ledde till ett rejält plask så jag brände stora Lukas och de runda tvillingar bredvid, och när jag skrek högt av smärta tappade jag ciggen som jag hade i munnen och brände ett stort hål i min nya skjorta – och dessutom bröts ett VÄLDIGT viktigt telefonsamtal!!! Så nu undrar jag…

HUR FAN KÖR KVINNOR BIL EGENTLIGEN???