Djur

Hundens förra ägare struntade i att mata honom. Men historien tar snart en oväntad vändning!

När de allra flesta människor tar del av en berättelse om djur som blivit misskötta är den första frågan man ställer sig: ”Hur kan någon göra detta mot ett oskyldigt djur?”

För de flesta av oss är grymhet mot en försvarslös varelse som en hund, katt eller något annat husdjur (och även vilda djur) helt otänkbart. Men det händer tyvärr varje dag.

En hund som heter Benji fick som tur var möta vänligheten från människor som var villiga att hjälpa honom från hans fruktansvärda vardag han levde i.

Han hade turen att överleva en grym prövning – han svältes av sina förra ägare och blev ofta slagen. Benji hittades hungrig, sjuk och rädd.

Veterinärer som tog hand om honom sa att han inte hade mycket tid kvar att leva.

Att se Benjis historia är hjärtskärande, speciellt början. När han äntligen får mat är han nästan förskräckt över situationen, men hungern tar slutligen över.

Jag kämpade för att se den första delen av Benjis räddningsvideo, men det var värt att se hela till slutet för att ta del av hans fantastiska förvandling.

Titta på Benjis berättelse nedan och gilla/dela gärna om du tycker att alla husdjur förtjänar ett snällt och älskande hem.