Djur, Familj

Hunden vägrar att släppa sin nya ägares hand på väg hem från djurhemmet. Så sött!

Det är inte utan anledning att våra älskade hundar faktiskt betyder väldigt mycket för ​​oss. Dessa underbara små varelser vet precis hur de tar sig rakt in i våra hjärtan.

Studier har visat att med en hund vid din sida ökar ett antal fördelar i livet, både på det fysiska och mentala planet. Mer motion, bättre hälsa, och glädjen att få visa omtanke till en annan individ gör underverk för kropp och själ.

För inte länge sedan upplevde Kim Mozena Rezac något som skulle förändra hennes liv för alltid. Efter att ha varit på den lokala djurmottagningen såg hon en golden retriever som snart skulle få en speciell plats i hennes liv.

Hundens tidigare ägare hade gått bort. Efter förlusten placerades hunden på djurhem. Här hade hon varit ett par dagar innan Kim valde att ta med henne hem.

På vägen hem satt de bredvid varandra i bilen. Kim i förarsätet och hunden Regan i passagerarsätet.

När Kim sträckte ut sin hand för att komma i kontakt, svarade Regan direkt. Detta var en tydlig markering och bevis på ömsesidig kärlek.

Vackert att titta på, och utan tvekan en bra start på en lång vänskap. Se den rörande filmen här nere och glöm inte att dela detta vidare med dina djurvänner på Facebook!