Djur

Hunden hittades fastbunden bland sopor ute i skogen. Strax efter uppdagas den fruktansvärda sanningen.

För oss djurvänner är det fullständigt oförståeligt att någon vill skada ett oskyldigt djur. De ger oss så mycket kärlek och glädje i vardagen och det minsta man kan göra för dem är att ta väl hand om dem.

Men dessvärre är det inte alla som tänker så, det är därför vi får läsa om dessa tragedier så ofta i världen. Någon som också fick uppleva detta tragiska öde är den här hunden. Hon hittades övergiven och ensam i en skog. Den stackars hunden stod där och väntade på sin ägare som aldrig dök upp.

Som en räddande ängel hörde en person äntligen hunden förtvivlande skällande och kontaktade en djurskyddsorganisation. Hon var bunden runt ett träd med en sladd som var tätt bunden runt den stackars hundens ben. Hade det gått en dag till så hade blodcirkulationen slutat fungerat och hon hade då förlorat sitt ben berättade Alex.

Till slut kunde de vinna hundens tillit så att han kunde ta bort sladden runt hans ben. De kunde även se att hon hade levt ett grymt liv innan hon lämnades till ett osäkert öde ute i skogen.

Det är uppenbart att hon har fött valpar och hon har förmodligen tjänat in mycket pengar åt sin ägare. Så detta är tacken hon får skriver, Associated Humane Popcorn Park Shelter på Facebook.

Tack vare de vänliga djurhjältarna har hon redan fått det mycket bättre. Hon är fortfarande lite blyg och försiktig efter den hemska upplevelsen och behandlingen. Men hon har inte förlorat sin glädje eller kärlek till människor, något som du kan se tydligt i videon nedan.

Det är sjukt att behandla ett oskyldigt djur på det här sättet! 

Vi skickar en stor kram till Alex som har engagerat sitt liv för att rädda djur i nöd!