Djur

Hunden hittades fastbunden bland sopor ute i skogen. Strax efter uppdagas den fruktansvärda sanningen.

För oss djurvänner är det fullständigt oförståeligt att någon vill skada ett oskyldigt djur. De ger oss så mycket kärlek och glädje i vardagen och det minsta vi kan göra för dem är att ta väl hand om dem.

Men dessvärre är det inte alla som tänker så, det är just därför vi får läsa och ta del av dessa tragedier som så ofta inträffar världen över.

Någon som också fick uppleva detta tragiska öde är den här stackars oskyldiga hunden. Hon hittades övergiven och ensam i en skog. Den lilla vovven stod där och väntade på sin ägare som aldrig dök upp.

Som en räddande ängel hörde en person äntligen hundens förtvivlande skällande och kontaktade en djurskyddsorganisation. Hon var bunden runt ett träd med en sladd som satt tätt runt den stackars hundens ben.

Hade det gått en dag till så hade blodcirkulationen slutat fungerat och hon hade förmodligen förlorat ett ben, berättade Alex.

Men till slut kunde de vinna hundens tillit och ta bort den bundna sladden runt benen. De kunde även se att hon hade levt ett grymt liv innan hon lämnades till ett tragiskt öde ute i skogen.

Det framkom senare att hon fött valpar och förmodligen tjänat in mycket pengar åt sin ägare. Detta är tacken hon får skriver ”Associated Humane Popcorn Park Shelter” på Facebook.

Tack vare de vänliga djurhjältarna har hon nu redan fått det mycket bättre. Hon är fortfarande lite blyg och försiktig efter den hemska upplevelsen och behandlingen.

Men hon har inte förlorat sin glädje eller kärlek till människor, något som du kan se tydligt i videon nedan.

Det är sjukt att behandla ett oskyldigt djur på det här sättet! Vi skickar en stor kram till Alex som har engagerat sitt liv för att rädda djur i nöd!