Djur

Hunden har tuggat sönder mattes glasögon. Reaktionen när han blir avslöjad kommer få ditt hjärta att smälta!

Matte upptäckte en dag att sina glasögon plötsligt var borta. Efter en hel del letande hittade hon dem söndertuggade och nergrävda i trädgården.

Hon förstod ganska snabbt vad som hade hänt. Någon var skyldig till att ha förstört glasögonen och Stephanie förstod vem det kunde vara.

Hon hade en lämplig kandidat till brottet som hon bestämde sig för att konfrontera.

Att få sina glasögon söndertuggade är självklart inte så roligt. Glasögon är både dyra och väldigt behövliga för de som ser illa. Nu återstår bara att hitta rätt gärningsman!

Hon gick in i huset och ropade på Rooney. Han kom glatt springande i hopp om att kanske få gå på en promenad eller få godis. Men när hon stod framför sin hund, och lyfte upp det som fanns kvar av glasögonen, skulle ett helt annat ansiktsuttryck uppenbara sig.

Rooneys reaktion i videon nedanför är den sötaste vi sett någonsin! Han är otroligt skyldig till handlingen men något riktigt pokerface får han inte till.

Det är ganska lätt att förstå vad som egentligen hände även om det inte finns några bevis. Kolla in klippet och dela det gärna vidare med dina vänner på Facebook!