Djur

Hunden har aldrig blivit klappad i hela sitt liv. Men när han håller om henne förändras allt!

Denna lilla historia är både tänkvärd och hjärtevärmande!

På flera ställen i världen fungerar försäljning av hundar annorlunda mot vad vi är vana vid i Sverige. Man går fortfarande till djuraffären för att köpa hund. Valparna kommer från uppfödare som bara fokuserar på att tjäna pengar, de struntar i djurens välmående.

Det svårt att reglera eller ens förbjuda det här djurplågeriet eftersom det inte alltid är lätt att avgöra från utsidan om en uppfödare sköter sig bra eller inte.

Det enda sättet att verkligen göra sig av med den här typen av uppfödare är att alla som skaffar hund ser till att köpa den från någon som är känd för att ha en trygg och kärleksfull miljö.

Många hundar spenderar hela livet hos stora uppfödare som bara vill tjäna pengar och producera så mycket valpar som möjligt. Alla år av missbruk gör att dessa hundar har svårt att lita på människor, även efter att de blir räddade.

Hunden Harleigh är en av dessa hundar. Hon hade spenderat många år i en bur och fått flera kullar med valpar. När hon tillslut blev räddad var hon i chock. Hon var inte van vid mänsklig kontakt, men efter bara en timme med en volontär började hon känna förtroende för människor.

Se klippet här nere och glöm inte att dela vidare med dina vänner och familj på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.