Djur, Familj

Hundarna blev dumpade av sin förra ägare. Idag har de bara varandra!

Hundarna Bridget och Louie blev dumpade vid ett djurhem utan någon som helst förklaring till varför. Deras förra ägare måste tyckt att det var en smidig lösning att bara göra sig av med dem utan anledning.

När Monica först såg en bild på dem var de intryckta tätt intill varandra i ett litet hörn och båda hundarna såg väldigt rädda och ledsna ut. Hon bestämde sig direkt för att hon ville lära dem vad kärlek är.

Monica och hennes man tog bilen och åkte till djurhemmet.

De adopterade hundarna och fick med sig dem hem. Den lilla svarta hunden Louie var väldigt rädd och skakade. Bridget hade självmant tagit på sig rollen att skydda Louie och det märktes verkligen i hennes kroppsspråk och beteende.

Väl hemma släppte lite av rädslan och hundarna fick en ordentlig husesyn tillsammans med sin nya husse och matte. Även om hundarna successivt börjar komma tillbaka och visa livsglädje, fortsatte Bridget att hålla sig tätt intill Louie.

Husse och Matte förstod från första dagen att de skulle adopteras tillsammans och att separera dem fanns aldrig på kartan. Kolla in den fantastiska historien i klippet här nere och dela gärna vidare med dina djurvänner på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.