Vardag

Hon lägger på VapoRub på en bomullstuss och sticker in den i örat. Ögonblicket senare? OTROLIG!

1

När jag var ett litet barn och hade hosta och var förkyld då kunde alla lukta sig till mig på en mils avstånd för att jag hade Vicks vaporub på mig. Japp, jag brukade dränka in mig i den tjocka oljig grejen … ”ju mer, desto bättre!”

Men om jag ska vara ärlig, jag var aldrig så förtjust i den starka mentoldoften men det hjälpte mig att kämpa emot alla dessa otäcka hostattacker och förkylningssymptom.

Jag tror att vi alla känner till känslan av ren frustration när vi försöker somna med våra näsor igensatta, då var vicks min räddning. Men som det visar sig, kan Vicks VapoRub göra mer, så mycket mer!

Men vad är Vicks VapoRub? Det är en oljebaserad mentolkräm som innehåller kamfer, eukalyptusolja och mentol. Studier har visat att det hjälper effektivt vid hosta och nästäppa och på så sätt får man även bättre sömn. Men som tidigare nämnts, kan det göra mer än just det.

Till exempel… lider du av öronvärk? Uppenbarligen kan det bidra till att minska smärtan genom att sätta en liten mängd Vicks VapoRub på en bomullstuss och sätta den i örat under några timmar, några gånger om dagen. Hur häftigt är inte det? Några andra häftiga tricks.

Påskyndar läkning av en hudsprickor och minskar risken för infektioner.
Hjälper mot muskelvärk.
Håller myggor borta.
Minskar uppkomsten av hudbristningar.

Kolla in videon för fler häpnadsväckande och överraskande tips:
[sc name=”AOLDivStart” ]
[sc name=”AOL COMMERCIAL” ]
[sc name=”AOLDivStop” ]
[sc name=”YouTubeDIVStart” ]

[sc name=”YouTubeDIVStop” ]
[sc name=”CloseCommercial” ]