Familj, Vardag

Hon lade upp en bild på en hand. När du läser förklaringen förstår du varför detta budskap sprids som en löpeld!

Denna lilla historia handlar om Brandalyn som arbetar på ett ålderdomshem i Texas. Hon är känd för att vara positiv och engagerad.

En dag på jobbet skulle hon måla en gammal dams naglar och då frågar hon vilken färg hon skulle föredra. Den äldre kvinnan sa att hon skulle vilja ha ett genomskinligt nagellack. Då frågar Brandalyn varför hon inte vill ha någon fin färg i stället?

Kvinnan svarade med en hjärtskärande anledning.

Hon tyckte att hennes händer var så fula att hon inte ville att någon skulle uppmärksamma dem. Då sa Brandalyn att hennes händer var en representation och ett bevis på hennes livs historia. Den gamla damen blev då övertygad om att testa ett rosa nagellack istället.

Hon tog också bilder på hennes händer och delade dem på Facebook.

När bilderna hade lagts upp på ”Love What Matters” började folk att gilla och dela direkt och Brandalyn tvingades att förklara vad det här konceptet med sociala medier faktiskt innebar för den äldre kvinnan.

Vi kan bara föreställa oss hur ovärderligt det skulle vara för en gammal människa att sätta sig ner och få berättat för sig om delningar och lajks.

Den här kvinnan förtjänar alla delningar och lajks hon kan få. Det är viktigt att respektera de gamla och behandla dem med respekt som de förtjänar.

Att se skönheten i varje människa är något som vi alla säger att vi gör men det är något som vi inte alltid praktiserar i verkligheten. Denna berättelse bör vara som en påminnelse om att vi inte behöver vänta tills människor har gått bort innan vi t.ex. ger dem blommor och uppskattning.

Låt oss börja ge våra äldre chansen att njuta av sina blommor medan de fortfarande kan lukta på dem.

Gör gärna din del genom att dela den här hjärtskärande historien med dina närmaste vänner och kära. En berättelse som denna behöver ses av så av många människor som möjligt.