Djur

Hjorten har fastnat i julbelysning. När polismannen kommer närmare ser han något helt otroligt!

En polisman fick en dag ett mycket speciellt jobb att utföra som minst sagt hamnar utanför boxen, men väl lika viktigt som alla andra uppdrag i tjänsten.

Kevin Sweet från Hudson USA upptäckte av en slump ett stackars litet rådjur som fastnat i julbelysning. Kevin var på väg till sin mamma en helt vanligt tisdagsmorgon då denna spektakulära händelse inträffade.

Endast utrustad med en kniv och en iPhone bestämde sig Kevin för att ingripa och göra sitt yttersta för att befria den lilla vettskrämda hjorten.

Här gäller det att vara taktiskt. Jobbet måste utföras med finess och ett stort lugn, det finns alltid en risk att den stackars lilla kraken blir ännu räddare, men Kevin visste precis hur en slipsten ska dras.

På slutet vill hjorten inte ens springa iväg. Den kändes sig nog otroligt tryggt omhändertagen av Kevin. Han lyckades verkligen vinna sin nya fyrbenta väns tillit!

Kolla in den otroliga aktionen i klippet här nere och dela gärna vidare med dina vänner på Facebook eller lämna en kommentar om vad du tyckte.