Familj

Hennes snabbtänkthet räddade 4 liv – Otroligt!

1 - kopia
källa

En kvinna som hölls gisslan använde Pizza Hut för att tillkalla hjälp.
Polisen berättar att en kvinna från Florida använde sig av Pizza Hut´s beställningsformulär för att kalla på hjälp när hon och hennes tre barn hölls gisslan.

Cheryl Treadway och hennes pojkvän Ethan Nickerson hade bråkat hela dagen. Plötsligt började han svinga en stor kniv mot henne. När hon försökte lämna huset för att hämta sina barn från skolan följde Nickerson med henne för att se till att hon skulle återvända hem. När de var tillbaka i hemmet frågade Cheryl om hon kunde få tillbaka sin telefon för att beställa pizza genom Pizza Hut-appen. Hon passade då på att lämna ett rop på hjälp i ett kommentarsfältet till en klassisk pepperonipizza. Hennes pojkvän märkte inte vad som skett men tog sen tillbaka hennes telefon igen.

1

Den Pizza Hut-anställda läste Cheryl meddelande ”Hjälp. ring 911 åt mig!”- och snabbt där efter kontaktades larmcentralen. Polisen kom sen hem till henne och lyckades övertyga Nickerson att släppa gisslan fria och överlämna sig själv. Han greps och åtalades för grov misshandel med vapen och för att han hindrat rättvisa genom att beröva kommunikation till polisen.

Restaurangens chef Hamilton sade att hon aldrig sett något liknande under alla sina 28 år i branschen.