Humor

Har du klippt dig?

Kvinnoversionen:

Kvinna två:
– Åååh! Du har klippt dig?!? Det blev ju så snyyyyggt!

Kvinna ett:
– Nämen tycker du det? Jag var lite osäker när frisören var klar. Jag menar, tycker du inte att det är lite _för_ fluffigt nu?

Kvinna två:
– Nej, åh nej! Nej, det är ju helt perfekt! Jag skulle vilja klippa mig så, men jag tycker att mitt ansikte är för tjockt. Jag kan inte göra så mycket med mitt hår, som jag skulle vilja göra, på grund av det.

Kvinna ett:
– Skojar du med mig? Jag tycker ditt ansikte är helt perfekt. Du skulle kunna ha en sådan där frisyr som ligger i lager, det skulle se så bra ut på dig. Jag var faktiskt på väg att välja en sån frisyr, men jag var rädd att det skulle framhäva min långa nacke.

Kvinna två:
– Nej, menar du allvar? Jag skulle dö för att få en sån nacke som du har! Om jag bara kunde få byta mina breda axlar mot en nacke som din!

Kvinna ett:
– Du kan inte mena allvar! Jag vet andra som vill ha lika breda axlar som dig. Allting sitter så bra på dig. Jag menar, titta på mina armar – ser du hur korta de är. Om jag hade haft dina axlar skulle jag kunna hitta kläder som passar mig mycket lättare.

Mansversionen:

Man ett: Klippt dig?
Man två: Jepp.