Musik

Han spelar You Raise Me Up på panflöjt och resultatet gav mig rysningar!

David är känd världen över för sina föreställningar. Det unika med honom är att han alltid spelar på panflöjt. Panflöjten är egentligen ett traditionellt folkinstrument som musiker brukade använda förr i tiden.

Om jag skulle få bestämma vilken låt jag skulle vilja höra på panflöjt skulle jag nog säga ”You Raise Me Up.”  Den ger mig en varm och mysig känsla varje gång jag lyssnar på den och jag skulle kunna lyssna på den om och om igen.

I den här videon spelar David ”You Raise Me Up” du måste kolla in det perfekta landskapet han är i. Det passar som handen i handsken. Det är en lugn plats full av grönska. Jag tror inte att stämningen i videon hade kunnat vara finare.

Titta på videon nedan och glöm inte att dela vidare med dina vänner och familj på Facebook!