Djur

Han omhändertar en dräktig hund och låter henne föda i köket. Nu letar vi efter adoptivfamiljer!

Jag är oerhört tacksam för att det finns personer som verkligen bryr sig om andra levande varelser och som inte drar sig för att hjälpa till när situationen kräver.

Den här stackars dräktiga tiken hittades i en gränd där hon levde utsatt och ensam. Det fanns ingen som brydde sig om henne men så plötsligt en dag skulle allt det där komma att förändras för alltid.

Historien om den dräktiga tiken som blev omhändertagen har blivit en stor snackis på nätet och jag kan varmt rekommendera att du ser hela historien i klippet nedanför.

Hunden hade spenderat hela sitt liv i en liten bur och glädjen som infinner sig när hon äntligen fick flytta in i ett stort hus är obeskrivlig.

Där fick hon känna på äkta kärlek och någon som brydde sig om henne igen.

Killen som räddar henne beskriver det som att han egentligen bara var på rätt plats vid rätt tillfälle, och det är precis så en riktig hjälte resonerar!

Se hela historien i klippet här nere och glöm inte att dela detta vidare med dina djurvänner på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.