Djur

Han knuffar bort katten från stolen men det skulle han aldrig ha gjort. Hämnden är ljuv!

Karma finns i allra högsta grad på riktigt och artikeln vi ska få ta del av idag är ett tvättäkta exempel på detta. Elaka personer som drabbas av karma är något jag gillar att se och killen i det här klippte förtjänade verkligen en liten tankeställare.

Ingenting är bättre än att se någon få vad de förtjänar. Först skrämmer han den sovande katten genom att göra irriterande ljud på sin gitarr rakt över huvudet, sen tar han tag i nackskinnet och kastar iväg den på golvet.

Men det är då rättvisa råder – ägna stor uppmärksamhet åt vad som händer när kissen rusar uppför trapporna.

Katten springer förbi en blomkruka i full fart och den vippar över kanten. Rakt ner i huvudet på killen som precis varit dum mot honom. Snacka om omedelbar karma!

Det här var nog knappats något han hade räknat med men jag kan garantera att det gav nog en liten tankeställare. Nästa gång kanske han behandlar katten lite bättre, eller vad tror du?

Kolla in det klassiska klippet och glöm inte att dela vidare med dina vänner och familj så får de också ett gott skratt idag! Skriv gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.