Humor

Han får frågan om TV-licensen är betald. Det som händer sen är nostalgisk humor på HÖG nivå!

Nostalgi på hög nivå när vi får se Galenskaparna i sitt fulla esse! Den här genialiska sketchen kommer från föreställning ”Cyklar” och är från 1985.

Galenskaparna och After Shave är två framstående svenska komikergrupper som har haft stor inverkan på svensk humor och underhållning. De har skapat en mängd populära föreställningar, TV-program, skivor och filmer som har fått en lojal följarskara i Sverige och andra svensktalande länder.

Samarbetet mellan Galenskaparna och After Shave ledde till flera framgångsrika revyer och TV-program, inklusive ”Träsmak” och ”Äntligen midsommar.”

Deras humor spände över ett brett spektrum, inklusive musik, parodier, sketcher och karaktärsskildringar. De utvecklade många minnesvärda karaktärer och låtar, som ”Morgonmöte” och ”En kärleksattack.”

Den här handlar om TV-licensen och vi kan inte sluta skratta åt detta! Fullkomligt träffsäker på alla sätt och vis!

Fram till den 31 december 2018 var TV-licensen obligatorisk i Sverige. År 2018 avskaffades dock TV-licensen i Sverige, och finansieringen av public service-bolagen övergick till en skatt som finansierades genom statens budget istället.

Se klippet som får hela Sverige att vika sig av skratt och glöm inte att dela det med dina vänner på Facebook!