Djur

Han adopterar 45 hundar och bygger en gård på 16 tusen kvadratmeter. De fullkomligt älskar den!

Många hundar blir tyvärr övergivna på grund av sin höga ålder, eller så blir de hemlösa av helt andra traumatiska anledningar. Vissa tillbringar hela livet på en kenneln och får aldrig uppleva hur det är att ha ett vanligt hem.

Anställda på olika djurhem gör oftast sitt bästa för att se till att dessa hundar får en dräglig vardag och att de ska trivas och känna sig trygga igen. Sen finns det andra eldsjälars som ägnar all sin vaken tid åt att hjälpa djur och ge dem kärlek och omsorg.

Den här mannen adopterade 45 hundar. Ja du läste faktiskt helt rätt, hela 45 hundar! Han välkomnade dem alla in i sitt hem med öppna armar och tar mycket väl hand om dem.

Som om det inte räckte, han byggde också en utegård på 16.000 m² där de kan springa fritt och leka. Videon nedan visar hundarna som släpps ut i friheten för första gången.

När dörren öppnas springer alla 45 hundar ut och lyckan är total! De älskar det! Detta är så hjärtevärmande att se på. Tur att det finns sådana godhjärtade människor där ute i världen.

kolla in klippet här och glöm inte att dela vidare med dina vänner och familj på Facebook!