Familj

Exfrun ber han köpa medicin till dottern. Sen öppnar hon kylskåpet och får en rejäl chock!

Skilsmässa är aldrig enkelt. Men när det finns ett barn med i bilden är det viktigt att du har ett bra förhållande med ditt ex. På något sätt måste du få det att fungera. Det kan vara enklare sagt än gjort.

Det är alltid fantastiskt att höra historier om föräldrar som finns där för varandra, även om de har separerat. Då gör du det lättare för alla parter.

Brandon fick en chock när han såg sitt ex’s kylskåp och upptäckte att det var så gott som helt tomt. Då var han tvungen att göra någonting.

Berättelsen börjar så här: Han skulle köpa medicin till dottern. Nu berättar han om händelsen i ett inlägg på Facebook.

”Mamma till mitt barn sa att vår dotter inte kände sig bra och att hon behövde medicin. När jag gick till mitt ex för att lämna medicinen upptäckte jag att hennes kylskåp var helt tom, förutom lite vatten. Men hon hade ett skafferi fullt av mat till vår dotter!”

”Hon arbetar heltid och tar hand om vår dotter. Hon betalar hyra och räkningar. Så idag gick jag och shoppade så hon har mat för de närmaste veckorna. Bara för att vi inte är tillsammans betyder inte att jag inte kan hjälpa till om hon behöver det. Jag vet att hon tar hand om vår dotter på bästa möjliga sätt och det gör mig lycklig”.

”Många av er tror att jag bara bryr mig om min dotter och inte hennes mamma, men det är barnsligt att tänka på det här sättet. Det är dags att vi växer upp och tar ansvar för alla delar av våra liv! ”

Nu är Brandon känd för vad han gjorde och för att han delade dessa kloka ord på Facebook.

Glöm inte de du en gång älskade! Dela gärna med dig på Facebook du också.