Djur

En stor svan konfronterar en oskyldig hund i en park. Se vem som får sista ordet!

En sak som vi alla lär oss tidigt i livet är att vissa människor är bara vanliga mobbare. De gillar att ge sig på andra utan anledning, vara dryga och ibland kränka eller fysiskt skada personer i deras närhet. Och överraskande nog förekommer detta begrepp även i djurlivet.

I videon nedan ser du ett ganska konstigt möte mellan en hund och en svan. Nu innan du hör detaljerna, är det viktigt att notera att det här är ingen vanlig svan – fågeln är nästan i samma storlek som hundens ägare!

Det kommer inte som någon överraskning att hunden inte var för angelägen att försvara sig med svanen och tur var nog det för annars hade det kunna sluta riktigt illa… för svanen!

Matte och hunden var i en park i Strasbourg, Frankrike. Plötsligt närmar sig en gigantisk svan och det var nästan som om den sa: ”Hej, vill du slåss?” Men hunden lyckades hålla sig lugn och samlad hela tiden.

Videon är ganska extraordinär, eftersom jag är säker på att du inte sett något liknande förut! Ta en titt på den nedanför och låt oss höra dina tankar i kommentarerna.