Djur, Familj

En nyfödd kattunge hittades bland soporna. Men kolla in förvandlingen som sker. Fantastisk!

Familjen i den här artikeln satt en lugn och skön helg hemma i vardagsrummet då plötsligt hela dagen skulle vändas totalt upp och ner.

Att antalet medlemmar skulle utökas var det nog ingen som trodde den morgonen men det skulle snart visa sig bli en riktigt dramatisk dag i deras liv.

En stackars övergiven kattunge hittades bland soporna och till en början visste de inte hur de skulle agera, men alla visste att de ville försöka göra allt som går för att rädda den.

Katten fördes till huset och väl där bestämde de sig för att samarbeta. Tillsammans beslutade de att kämpa för den övergivna kattungens överlevnad.

De förstod vikten av att försöka få upp kattungens kroppsvärme igen och näring genom nappflaska sattes in. De kontaktade ”St Bonnies Animal Sanctuary” där den fick precis alla hjälp den behövde.

Som ett mirakel överlevde kattungen och det hade äntligen blivit dags att få komma hem igen.

Veckorna gick och den tappra lilla krabaten mådde bara bättre och bättre. Idag springer den omkring i huset, busar med de andra djuren och verkligen älskar livet!

Se den fantastiska historian i klippet och glöm inte att dela vidare med dina djurvänner på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.