Humor

En man i 50-årsåldern hade syndat och skulle bikta sig.

Den lille grå, oansenlige mannen i 50-årsåldern kom in på pastorsexpeditionen, gick fram till prästen och ville bikta sig.

Det går bra säger prästen. Vad gäller saken?

Det är så här sade mannen, att igår böjde sig min hustru fram över frysboxen, kjolen gled upp lite, och jag kunde inte hejda mina lustar, utan drog upp kjolen helt och ned med trosorna och sedan älskade vi allt vad vi orkade.

Var det er hustru sade ni, frågade prästen. Ja svarade mannen, vi har varit gifta i 28 år. Det är är ingenting att bikta sa prästen, det är helt naturligt att älska med sin egen hustru.

Tack det var skönt att höra, sade den lille mannen och gick. Någon timma senare kom en liten alldaglig dam i 50-årsåldern in på pastorsexpeditionen, fram till prästen och ville bikta sig.

Prästen frågade vad det gällde och damen berättade:

Igår böjde jag mig fram över frysboxen, och min man drog upp kjolen på mig och ner med trosorna och sedan hade vi samlag bakifrån. Det är förfärligt.

Prästen smålog och sade: Er man har redan varit här och berättat, och jag säger till er som jag sade till honom att det inte är någon synd att ha samlag inom äktenskapet.

Så vi är välkomna till kyrkan om vi vill? frågade damen. Oh ja ni är så välkomna till kyrkan! svarade prästen.

Det var skönt att höra sa damen, för på Coop sade dom att där var vi inte välkomna längre.