Humor

En kvinna fångas av fartkameran

Den här historien berättas av en kvinna i USA. Vi tyckte den var så bra att vi var tvungna att dela med oss av den. Historian handlar om bilkörning och fartkameror.

Så här börjar den:

Det sitter en trafikkamera ganska nära där jag bor som ofta fångar fartsyndare, speciellt sådana som inte kommer från stan.

Enda sen den sattes upp för några år sedan har jag alltid varit extra försiktig när jag färdas på den vägen.

För några veckor sen körde jag där och då plötsligt blixtrade det till i kameran. Jag tänkte att den måste ha fångat mig på bild för att jag kört för fort men jag var helt säker på att jag hållit laglig hastighet.

Men för att vara helt säker vände jag om och körde förbi en gång till, fast ännu långsammare. Även denna gång blixtrade det till.

Nu började det nästan bli löjligt så jag körde förbi ytterligare en gång, nu ännu långsammare, men även denna gång tog kameran kort på mig.

Jag testade en tredje, fjärde och femte gång. Samma resultat varje gång. Sista gången kröp jag som en snigel fram och gapskrattade rakt i kameran när den samtidigt blixtrade till.

Nu har det gått två veckor och i brevlådan hittade jag fem böteslappar och bilder på mig där jag kör förbi en fartkamera utan att ha säkerhetsbältet på mig!!!