Djur, Familj

En hund hördes skälla i skogen. När den hittas kan du aldrig gissa vem den vakar över. Supersött!

En liten Shih Tzu hittades ensam och övergiven i skogen, men han var inte helt ensam. Det skulle snart visa sig att hunden även skyddade en liten kattunge.

De båda hittades i en djup ravin bakom ett bostadsområde i South Carolina. Detta resulterade i ett samtal till djurorganisationen ”Anderson County Animal Control” som snabbt var på plats.

En anställd som hette Michelle Smith såg de två tassarna och tror att hunden måste ha gått ner i gropen och hittat den föräldralösa kattungen.

Hon säger att hunden lätt hade kunnat gå upp ur gropen igen, men hon vägrade att lämna kattungen ensam och måste ha skällt för att ropa på hjälp!

De två togs till ”Anderson County P.A.W.S”. Där fick de många hjärtan att smälta och nu även tusentals djurälskare runt om i världen.

Den vårdande surrogatmamma hade faktiskt fått mjölk i spenarna, ett resultat av en ”pseudo-graviditet” – utan tvekan för att hålla kattungen vid liv.

Hunden döptes till Goldie och kattungen fick namnet Kate. När en man som heter Joe och hans fru såg Goldie och Kate i nyheterna, skrev de ett hjärtvärmande brev där de bad om att få adoptera dem.

Se deras fantastiska historia här nere och glöm inte att dela vidare med dina vänner och familj på Facebook!