Musik

En duett utför en fantastisk version av Elvis klassiska Can’t Help Falling In Love – Magiskt bra!Vad skulle världen vara utan musik? Musik är en integrerad del av allas liv, oavsett ålder, ras, plats eller kön. Så när en melodi talar till oss, ger det en salig blandning av känslor om lycka, nedstämdhet, upphetsning eller till och med hypnos – det är därför det finns så många låtar i världen som har lämnat djupa spår, t.ex. denna med Elvis Presley.

1961 släppte kungen av rock n roll den populära och tidlösa klassikern, ”Can’t Help Falling In Love”.

I klippet ser du ett par som står framför varandra, båda med varsin mikrofon. Resultatet landar i en perfekt rytmisk och anpassad låt som är värd ett extra hjärtslag i den kalla novemberkvällen.

De har lyckats sjunga låten med så mycket passion och övertygelse att det är svårt att neka deras talang. Dessutom finns det en känsla av äkta kärlek till varandra som är så uppenbar att man kan känna den intensiva kampen av känslor, helt enkelt genom att lyssna på mästerverket.

Se den söta och underbara sången nedanför och låt oss veta om du tycker att det här är en av de bästa hyllningarna till Elvis som du någonsin hört. Och om du älskar resultatet, dela det med dina vänner.