Djur

En björn, ett lejon och en tiger räddades från knarkkartellen. Nu berör deras vänskap hela Internet!

Denna lilla solskenshistoria är som hämtad ur en dramatisk Hollywood-film. En björn, ett lejon och en tiger lyckades befrias från en knarkkartell och fick istället nya hem i Atlanta som ligger i Georgia USA.

Så här långt är det egentligen inget speciellt som sticker ut förutom historian i sig som är väldigt dramatisk men den här artikeln belyser den väldigt ovänliga vänskapen som uppstod mellan de omaka djuren.

Det hela började hos en knarklangare som endast skulle ha de dåvarande unga djuren som troféer. De visade tecken på misshandel och alla var undernärda samt levde i en smutsig tillvaro innan de blev räddade.

Detta är en historia som är väl värd att dela och jag är otroligt glad över att den slutade lyckligt. Den ovanliga vänskapen har fått stor uppmärksamhet på Internet och jag kan verkligen rekommendera att du kollar vidare.

Kolla in den i klippet här nere och glöm inte att dela vidare med dina djurvänner på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.