Vardag

En berusade man stoppades av polisen på väg hem en natt.

En man som är på en fest är mycket berusad. Hans vän erbjuder sig att hjälpa honom hem, men han säger nej. Han bor ju bara fem kvarter bort från festen.

Han sätter sig i bilen och kör iväg. Straxt därefter blir han stoppad av polisen och de ber den berusade mannen att kliva ur bilen för att gå på en rak linjen. Precis när han ska börja skickar polisradion ut ett larm om att ett rån äger rum bara ett en bit bort.

Polisen säger till mannen att han ska vänta kvar och att de snart är tillbaka. Den berusade mannen väntar och väntar och tillslut bestämmer han sig för att köra hem. När han kommer hem säger han till sin fru att om någon kommer och letar efter honom ska hon säga att han har legat i sängen hela dagen och har influensa.

Fem timmar senare knackar polisen på dörren och frågar frun om en man vid namn xxx bor här, frun svarar att det gör han. Polisen frågar frun om mannen är hemma, då säger hon att han legat sjukt hela dagen i influensa.

Polisen har hans körkort, de frågar om de kan få se hans bil. Frun undrar besvärat varför de måste göra det?. Men polisen insisterar på att få se hans bil, så frun visar dem garaget och de öppnar garageporten. Där inne står deras polisbil! Dörren är öppen och lysena är fortfarande påslagna.

Det här är en sann historia tagen från verkligheten. Mannen det handlar om berättade den på sitt första AA-möte och den har senare publicerats i en nyhetstidning.

Den här berättelsen bör flera ta del av!

via hrtw