Djur

Elefantungarna längtar efter kärlek. Se vad som händer när tjejen börjar sjunga för dem!

Precis som människor är våra vänner i djurriket också i stort behov av kärlek och omtanke. Detta gäller i allra högsta grad även små elefantungar. Det finns eldsjälar där ute som viker hela sina liv åt stackars övergivna djur.

De lever för att rädda andra och på ”Winga Baw Myanmar elephant camp” sker något helt fantastiskt som vi ska få ta del av idag. Historien om elefantskötarna och bebiselefanterna gick rakt in i hjärtat och jag hoppas verkligen att du fortsätter läsa.

Det är så fascinerande att se att djurs beteende och behov påminner väldigt mycket om oss människor. Det här skulle man kunna applicera på vilken bebis som helst utan problem.

I det här klippet får vi träffa Aya Mye och Mary som förflyttades till ”Winga Baw Elephant Camp” efter att ha förlorat sina föräldrar.

Detta blev en mycket traumatisk upplevelse för elefantungarna och personalen blev tvungna att ser efter dem dygnet runt. För att få dem att somna har en av skötarna kommit på ett knep.

Kolla in hennes vaggvisa i videon nedanför och dela den gärna vidare med dina vänner på Facebook! Skriv gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.