Djur

Efter stormen tar en familj hand om en övergiven kalv, och nu tror hon att hon är en hund.

Några dagarna efter den fruktansvärda orkanen Harveys i sydöstra Texas var Tammy och Ren Cantons hem fullt utrustat igen. Två familjer hade redan tagit skydd där, och de tog med sig sina åtta hundar.

Även om de inte hade något utrymme kvar, kunde familjen inte låta bli att ta in ytterligare en hemlös, nämligen en kalv som föddes flera dagar efter att Harvey ställt till kaos och förstört byggnader i deras stad. Kalven fick snart stifta bekantskap med alla hundarna som redan bodde där.

Kalven hade av någon anledning blivit bortstött av sin mamma, och de hittade henne bara några timmar efter att hon föddes. Där stod hon i det kalla vattnet i deras översvämmade betesmarker, skakade, hungriga och ensamma.

Men som tur var fick hon följa med hem och av resultaten att döma blev det riktigt bra!

De första veckorna spenderade kalven Harveigh sina dagar med att ströva omkring i huset och gosa med hundarna. De hade så roligt och mysigt ihop att hon nu föredrar hundarna före andra kossor.

Och hon har utvecklat ett särskilt starkt band med Sealy, familjens pitbull, som med glädje välkomnat henne till sitt hem och hon agerar även surrogatmamma, berättar Tammy.

Kolla in bilderna nedanför och dela gärna detta inlägg med dina djurvänner på Facebook!

Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.