Vardag

Din sovställning avslöjar vem du är!

En persons sovställning säger otroligt mycket om vem den är. Leta reda på din och läs om vad den egentligen betyder!

1. Om du inte kan somna utan att ligga på sidan med båda knäna utstickandes, då är du en lugn och pålitlig person. Du blir sällan sårad och du är inte rädd för framtiden. Du tänker positivt, även när du måste gå upp tidigt en grå måndagsmorgon och du kan utan problem förändra saker som sker i ditt liv.

2. Om du helst vill sova i fosterställning, då känner du ofta behov av att skyddas och att bli förstådd. Det perfekta utloppet för dina talanger skulle vara att måla tavlor, lära dig att dansa eller skriva en blogg.

3. Om du sover liggandes på mage med armar och ben som sticker ut, då är du en ledare. Du är impulsiv och kan ta initiativ. Du ser till att det är blir ordning och reda i både ditt personliga och yrkesmässiga liv. Du föredrar att planera allt i förväg och är inte ett så stort ”fan” av överraskningar. Du har förmåga att hålla ut och har ansvarskänsla som hjälper dig att nå stor framgång.

4. Om du sover liggandes på rygg, då är du troligen en positiv person som älskar livet. Du tycker om att stå i centrum och få uppmärksamhet och älskar gott sällskap. Du arbetar envist och ihärdigt, men på ett rationellt sätt och du talar alltid sanning. Människor som sover i detta läge har ofta en mycket stark personlighet.

5. Om du sover liggande på rygg med armarna längs sidorna som en soldat, då är du antagligen en välanpassad person som vet vad målet är i livet och strävar målmedvetet efter att uppnå dem. Du kan vara strikt, pedantisk och krävande, men du ställer mest höga krav på dig själv.

6. Om du sover som en häger, med ena benet upp, då är chansen att du har en oförutsägbar personlighet som ofta dras till alla typer av äventyr, medan ditt humör kan förändras så snabbt att det kan vara förvirrande för dem omkring dig. Mycket ofta har du svårt för att ta beslut och göra ett val. På livet i allmänhet har du en preferens för stabilitet, lugn och ro och grundlighet.

7. Och om du sover i olika ställningar så är det ett tecken på att du har en mångsidig personlighet som har dolda djup som du inte ens själv har förstått… ännu…

källa