Djur

Det kvinnan fångar på film har fått nätets alla djurvänner att koka. Men sen händer något fantastiskt!

I stället för att dumpa sitt husdjur på vägrenen i diket eller på en övergiven parkeringsplats borde djurägaren lämna bort djuret till någon som skulle vara villig att ta hand om det.

I Brasilien filmade en kvinnlig cyklist en hund som blev dumpad på vägen av sin ägare. Hon försökte att hjälpa hunden men han sprang livrädd därifrån.

Nedanför kan du se ett fruktansvärt tragiskt klipp, bevis på att inte alla människor är värdiga att ge djur den kärlek och vård de förtjänar.

Videon som hon filmade var svår att titta på eftersom hunden försökte hoppa tillbaka in i bilen till ägaren som försummade honom. Han jagade även fordonet och sprang runt i cirklar och visste inte vart han skulle ta vägen.

Trotts att tjejen på cykeln åkte tillbaka till platsen flera dagar i rad för att försöka hitta hundenvalpen lyckades hon inte. Då bestämde hon sig för att sprida videon online.

Där var det en man som nappade och han bodde i närheten. Efter två dagars lång sökning hittade mannen hunden vid liv. Han tog med sig hunden hem till sig där han nu bor och har det bra

Titta på den glädjefyllda videon nedan för att se hunden i sitt nya hem.