Djur

Det här lilla arkitektritade hemmet kostar bara 10 tusen. Men vänta bara tills du kollat insidan!

Jag älskar innovativa lösningar på olika boendeformer och den vi ska få ta del av i denna artikel är definitivt inget undantag. Företaget ”Arched Cabins” finns i rad olika städer över hela USA och de ger hushållsägare tillgång till små välvda stugor som kan bli din för ungefär 1.000 dollar eller motsvarande circa 10 tusen svenska kronor.

Till detta pris kan du få den billigaste modellen. För 3600 dollar får du en stuga på 12×20 och för 4000 dollar en som är 14×20 i storlek. När du jämför dessa priser med det genomsnittliga lilla hemmet kommer du att upptäcka att de är ganska rimliga och vänta bara tills du även spanat in insidan!

Husen är också perfekta som ett bra pensionat eller varför inte en konststudio? Alternativen är helt oändliga och ditt huvud kommer explodera när du börjar tänka på alla aktiviteter som kan genomföras i dessa underbara små stugor.

Om husen går att få levererade till Sverige låter jag vara osagt men du kan när som helst gå till deras webbplats och titta närmare på alla små bostäder som de har att erbjuda.