Djur

Det här är den här 16-åriga tjejens sista dag på jorden. Vad hon fick uppleva kommer göra dig tårögd!

Hundar är underbara följeslagare under hela livet. De är lojala, kärleksfulla och kommer alltid att vara där för dig. Att ta farväl av dem är aldrig lätt.

Men Reddit-användaren CleverFox hittade ett perfekt sätt att vidarebefordra sin fina vän.

Hunden Meeka var 16 år när hon var tvungen att ta farväl av jordelivet. Hon var trött och gammal, så det var rätt sak att göra. Hennes matte bestämde sig för att ge henne en perfekt behandling innan de sa farväl.

Hon hade ett långt och lyckligt liv …

På hennes sista dag beslutade hennes ägare att ge henne det hon älskar, som hon alltid ville ha men kunde aldrig få: glass.

Blandningen mellan den  Husky / German Shepherd var en trogen och kärleksfull kamrat.

Men nu var det dags att fara till himlen.

De sista stunder som hon spenderade med matte var verkligen speciella.

Efter att ha sett alla kommentarerna på hennes Reddit-post hade CleverFox något att säga tillbaka till alla underbara människor:

”Tack alla för de underbara kommentarerna, berättelserna och trösten ni har givit mig. Jag är så glad att jag kunde dela min kväll med alla er och förhoppningsvis hjälpte det dig också på något sätt.

Jag ville också be om ursäkt för att så många av er har varit ledsna. Vi förknippar ofta ihop slutet med sorg. Men det betyder inte att det borde vara en sorglig historia. Det här är berättelsen om en lycklig historia – en 16-årig vacker hund som gav mig så många underbara minnen.

Nu kan hon få ett gott slut på livet fyllt med glass istället för obehag och smärta.”

”Hunds heter Meeka och hon är en husky / german-shepherd mix. Hon är verkligen en fantastisk hund. Jag känner mig så välsignad att ha fått tillbringat 16 år med henne. Meeka har alltid lämnat ett avtryck i mitt hjärta, och jag kommer alltid att älska det.”

Hundar är en underbar gåva och kärleksfulla, lojala följeslagare. CleverFox och alla andra hundägare där ute är lyckliga att ha format den vänskap de har med sina hundar.

Om du har känt och älskat en hund själv, dela det här inlägget till minne av dem! Eller Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.