Humor

Denna humoristiska beskrivning av olika typer av sex är otroligt träffsäker!

Denne man förklarar på ett mycket humoristiskt sätt, fem olika typer av sexuella upplevelser som du någon gång kommer att uppleva i livet.

Läs texten och försök att hålla dig från skratt, det går inte!

Nummer 1.
Den först typen av sex kallas: Smurfsex. Denna typen av sex händer när du precis har träffat någon och ni har sex tills ni blir blåa i ansiktet.

Nummer 2.
Den andra typen av sex kallas: Kökssex. Det är när du har varit tillsammans med din partner en kort tid och du är så upphetsad att du kan ha sex var som helst, även i köket.

Nummer 3.
Den tredje typen av sex kallas: sovrumssex Det är när du har varit tillsammans med din partner en lång tid. Ert sexliv har blivit en rutin och ni brukar nästan alltid ha sex i sovrummet.

Nummer 4.
Den fjärde typen av sex kallas Korridorssex Det är när du har varit tillsammans med din partner för länge. När ni går förbi varandra, blir irriterade och  säger ”dra åt helvete” och sen har ni sex i hallen.

Nummer 5.
Den femte typen av sex heter: rättssalssex Det är när du inte står ut med din partner längre. Hon tar tar med dig till rätten och skämmer ut dig inför alla.

Nummer 6.
Den sjätte kan kallas för: religiössex som betyder att du får inget på morgonen, inget på eftermiddagen och inget på kvällen.

Nummer 7.
OJ!! Glöm inte den här, sjunde typen kallas för försäkringskassan-sex du får lite varje månad, men det är definitivt inget du kan leva på.

Om denna beskrivning fick dig att dra på smilbanden, dela den med dina vänner på Facebook!