Djur

Den övergivna hunden väntar förgäves på att ägarna ska återvända. Men kolla in vad främlingen gör då!

Vid vägkanten hittades en övergiven hund av djurföreningen ”Kings SPCA”. De försökte att hjälpa den frusna och hungriga hunden som hade lämnats där av sin ägare, men det tog timmar innan den gick med på att räddas. Detta delades sedan på Facebook som öppet brev till ägaren.

Otroligt bra skrivet!

Så här skrev de:

”Idag hörde några av sig till oss om att det satt en hund  i korsningen vid 15th Ave och Excelsior Ave. Din hund hade suttit där åtminstone sedan i söndags morse

Han väntade där så snällt på dig.

Han trodde du skulle komma tillbaka och hämta honom. Han satt där och väntade och tittade på alla bilar som for förbi och hoppades på att du snart skulle komma. Han var hungrig och iskall och rädd i flera dagar för att du är en sådan idiot.”

”Trots att han fick mat av snälla människor, var han fortfarande hungrig och orolig. Han var så förvirrad och hungrig att han åt pinnar till slut. Han väntade och väntade på att du skulle komma.

Du övergav någon som skulle ha offrat allt för dig. Någon som inte skulle bry sig hur länge du skulle vara borta bara, du kom tillbaka…

Från och med nu kommer han inte behöva vänta mera.

Vi satt där timme efter timme och pratade med honom. Vi gav honom mat och försökte att värma honom. Tillslut fick jag klappa honom och han lät oss klappa hans huvud. 

Jag fick sätta på honom koppel och han försökte inte att rymma.

När det var dags att gå fick han panik. Han ville ju vänta på dig. Jag fick bära honom till bilen eftersom han vägrade att gå. Han ylade hela bilfärden tillbaka till räddningscentret p.g.a. brustet hjärta.

Du förtjänar inte denna underbara varelsen. Du förtjänar inte någon överhuvudtaget. Din hund kommer att glömma bort dig som tur är. Han kommer att hitta ett bra hem och kommer få all den kärlek han förtjänar.

Hälsningar
Brooke ”

Nu har Banjo skaffat sig fans över hela världen efter den virala spridningen av inlägget. Det är uppenbart att han kommer att hitta ett nytt kärleksfullt hem direkt där han aldrig någonsin kommer att behöva bli lämnad igen.

Dela gärna denna berättelse med dina vänner på Facebook!