Djur

Den övergivna hunden tvingas gnaga av sin tass för att komma loss. Denna historia är hjärtskärande!

Hunden Treya har levt ett fruktansvärt hårt liv och hon hade en gång ett trevligt hem att bo i.

Men när hennes ursprungliga ägare flyttade och lämnade henne utan bekymmer eller omsorg, blev hon kvar för att försörja sig själv och detta är inte ett öde som vi skulle önska på vår värsta fiende, än mindre en oskyldig och gullig valp som Treya.

Hon tillbringade fem år bosatt under husets altandäck och hon levde där helt ensam. Hon kunde överleva på grund av små insatser från vänliga grannar som gav henne mat och de gav henne också en säng av hö att sova på, men de kontaktade aldrig någon för att erbjuda henne ytterligare hjälp.

Treya hade ingen chans att fly, på grund av att hon satt fast under huset i en kedja.

Men till sist bestämde sig hon äntligen för att ta saken i egna händer. Istället för att vänta på att se om någon skulle rädda henne från sina hemska förhållanden, vidtog hon drastiska åtgärder.

Hon befriade sig själv genom att gnaga i sin egen tass och det är otroligt hjärtskärande att tänka på denna fruktansvärda, men enda metod som gjorde henne fri.

Hon togs sedan omhand av goda människorna på räddningsorganisationen ”Stray Rescue of St. Louis” och de gav henne medicinen som hon behövde för hudinfektion och hjärtmask.

Se Treyas historia i videon nedanför och glöm inte att dela vidare med vänner och familj!