Djur

Den enormt stora hunden har ingen aning om sin vikt, se vad som händer när den vill kela!

Hundar är en både charmig och roliga varelser och vårt förhållande till dem är väldigt speciellt. Någonstans under vägens historia blev hunden en obeskrivlig del av våra liv.

En del människor väljer att leva med dessa roliga fyrbenta djur som inte talar vårat språk och har helt andra behov och värderingar än vi människor har.

Vi gör dom till en del av familjen och i en del fall kan en hund vara en persons närmaste följeslagare. Åtminstone anser de flesta hundägare att de är en stor del av sitt liv.

Vi ger våra hundar grundläggande vård som mat, skydd och socialt liv och i gengäld delar de med sig av ​​deras unika förmåga att älska helt och ovillkorligt.

Som människor har hundar sina egna personligheter. Vi kan träna dem för att göra vissa saker och hur vi behandlar dem kan påverka deras beteende och hur de interagerar med människor.

Men de har egenskaper som de är födda med. Vissa hundar är utåtriktade och sociala medan andra är mer reserverade. Vissa hundar är hoppiga och energiska medan många kan vara lata.

Det är inte ovanligt att en hund vill ha kramar och vara så nära sin ägare som möjligt. Men den här hunden är lite annorlunda.

Han är söt och älskvärd, men han är lite för stor för att ligga i en persons knä. Lyckligtvis ser det ut som att hans bästa vän inte har något emot det.

Titta på det urgulliga klippet nedan och glöm inte att dela vidare med dina vänner och familj på Facebook!