Djur

Den ena hunden smyger sig upp bakom den andra. Det som händer sen är bara för roligt!


Alla ni som är hundägare vet att de kan vara energiska och lekfulla. Hundar har verkligen sina egna unika personligheter och energinivån bestäms oftast av rasen. Även om ägarens roll är viktig för hundens förhållanden så är det nog viktigt att hundens personlighet och träningskrav stämmer överens med ägarens livsstil.

Vissa hundar är kända som ”soffpotatisar” medans andra raser är full av energi och intelligens. Men alla hundar behöver självklart ha motion.

Dessa hundar som du kommer att se i videoklippet nedan är uppfödda för att göra ett specifikt jobb som kräver disciplin och hårt arbete. Några av dessa hundar utför fortfarande sina uppgifter ännu idag.

Border Collierna i videon nedan har fått sina smeknamn ”The Fabulous Five” med en god anledning!

Med en rolig irländsk musik i bakgrunden och ett vackert landskap av ett gräsbevuxet grönt fält, visar ett par hundar något som kallas ”Collie Walk”. Med en intensiv blick smyger de långsamt. De rör sig knappt och ibland är de helt stilla.

Efter en stund är det som de släpper allt och bara rusar i väg och släpper ut all energi och visar upp sin fantastiska smidighet.

Jag kan inte sluta le när jag ser det här klippet. Du måste bara kolla in det här nedan!