Humor

Den där bilaffären

Pensionärsparet gick in till en bilförsäljare för att avsluta ett köp av en sprillans ny Mercedes och kände en pirrande förväntan inför de kommande äventyr de skulle uppleva bakom ratten på sin eleganta nya bil.

Dock blev paret mer än förbannade när de fick se den smilande bilförsäljaren lämna över bilnycklarna till en ung, blond kvinna med jättestora bröst och en klänning som avslöjade mer än den dolde.

Den gamle mannen klev då fram till bilförsäljaren, ursinnig över den bristande servicen och krävde en förklaring på varför leveransen av hans efterlängtade bil hade försenats ännu en gång.

– Hörru du! Du hade ju lovat att vi skulle få köpa bilen för 800 000 kronor, men nu har du ju redan sålt den till den här vackra kvinnan för 650 000 kronor istället! Du sa ju dessutom att priset inte var förhandlingsbart!

Bilförsäljaren harklade sig och tog en djup klunk vatten ur ett glas, medan hans ögon sökte efter de mest överlägsna argumenten för att lugna den irriterade kunden och räta ut de komplikationer som uppstått med leveransen.

– Jo, jo, jag vet att jag hade lovat men vad ska jag göra?

Hon klev in här med pengar i hand och titta på henne, hur skulle jag kunna motstå? sade bilförsäljaren med ett belåtet grin över hela ansiktet.

Då klev den unga blondinen fram med bilnycklarna. Med ett leende på läpparna överlämnade hon nycklarna till den äldre mannen.

– Jag sa ju att jag skulle lyckas få den här idioten att sänka priset med över 100 000 kronor. Vi ses senare, pappa!