Djur

De sa att hundarna var omöjliga att adoptera, men kolla in dem nu!

”ASPCA Behavioral Rehabilitation” Center i Madison, New Jersey hjälper hundar som människor har övergivit för att de inte klarar av att hantera dem. Centret tar hand om hundar som har problem som är så pass allvarliga att de anses vara oföränderliga.

Rehabiliteringscentrumet för hundar bildades i mars 2013. Omhändertagna hundar behövde en plats där de kunde få beteendehjälp, och det fanns inga liknande institutioner tidigare, inte för så allvarligt drabbade.

Heather Cammisa, VD och VD för ASPCA, berättar i videon att rehabiliteringsprogrammet inte bara handlar om att ta hand om djur utan även höjer rehabiliteringsstandarden och hindrar hundar från att säljas i första hand.

I videon får vi träffa hundarna Robin och Kaya, som räddades från Sydkorea. De skickades till ASPCA-rehabiliteringscentret eftersom de visade aggressivt och antisocialt beteende. De var vad som beskrivs som ”extrema fall”.

Men på sistone har de båda gjort stora förbättringar tack vare människorna på ASPCA-centret. Hurra för människor som aldrig ger upp hoppet om att hjälpa djur!

Se klippet här och glöm inte att dela detta vidare med dina djurvänner på Facebook!