Humor

Carl Bildt och Ingvar Carlsson läser godnattsaga. När Silvia hör deras konversation viker hon sig av gapskratt!

Om man vill hitta riktiga guldkorn från en svunnen tid får man gräva sig djupt ner i humorarkivet! En god vän tipsade mig om den här gamla klassikern och när jag såg det kände jag att jag bara måste dela det med er. Att utforska det förflutnas skatter av humor är som att resa tillbaka i tiden, där skrattet blir en bro som förbinder generationer och skapar en tidlös glädje.

Det är som att dyka ner i en skattkista av skratt och glädje, där varje skämt och varje skruvad situation berättar en historia om det mänskliga sinnet och vår ständiga strävan efter att få skratta och känna glädje. Så låt oss tillsammans utforska detta humoristiska arv och låta det fortsätta sprida skratt långt in i framtiden!

Det är Robert Gustafsson och Bosse Parnevik som klätt ut sig till Carl Bildt och Ingvar Carlsson och spelar upp en scen som utspelar sig i en tågkupé. Ingvar har lite svårt att sova så Carl klättrar ner från sin säng för att läsa en saga.

Och ju längre de läser sagan, desto roligare blir det. På slutet blir det så roligt att varken Robert Gustafsson eller drottning Silvia (som sitter i publiken) kan hålla tillbaka skrattet. Skratten fyller hela teatern och sprider sig som en smittsam våg genom publiken.

Även om det är en formell tillställning och drottningen vanligtvis håller en kunglig värdighet, kan hon inte motstå den oslagbara komiken som utspelar sig på scenen framför henne. Hennes ansikte lyser upp av ett brett leende och snart fylls hennes skratt tysta kammare.

Det är en ovanlig syn att se drottningen skratta så hjärtligt och spontant offentligt, men i denna stund är alla barriärer borta, och både kungligheter och vanliga människor delar i glädjen över den fantastiska föreställningen. Det blir ett minnesvärt ögonblick som kommer att leva kvar i både publikens och skådespelarnas minnen för lång tid framöver.

Kolla på klippet själv så förstår du varför alla skrattar så hysteriskt. Skriv gärna en kommentar och berätta vad du tyckte.