Humor

Brevet

Pappan letade efter sin dotter som var borta. Han kunde inte hitta henne men istället fann han ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med skakande hand.

”Kära mor och far! Jag är väldigt ledsen över att behöva meddela er om detta men jag har lämnat er och dragit med min nya pojkvän.

Jag har funnit den sanna kärleken, han är helt underbar – speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel! Men det är inte allt…

Jag och Jack ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.

Jag har också förstått att Marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om, det används även inom sjukvården).

Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och hans vänner. I gengäld får vi hur mycket ecstasy och andra piller som helst.

Ni behöver inte oroa er för pengar – Jacks vänner, Andrej och MR Stankovic är i filmbranschen och har ordnat så att jag kan bli skådespelerska!

Det är tydligen väldigt bra betalt, 1000 kr per tagning och jag får ytterligare 1000 om det medverkar fler än tre män i samma film och ytterligare 1500 kr om det medverkar djur (och jag älskar ju djur, det kan väl knappast bli bättre!).

Oroa dig inte mamma, jag är 16 år gammal och kan faktiskt ta hand om mig själv. Någon gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn. Puss Puss Ebba

P.S.

Pappa, detta var inte sant – jag är faktiskt bara över hos Tindra och kollar på TV.

Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det, – ATT SVERIGES LANDSLAG FÖRLORAR PÅ STRAFFAR!!!