Djur

Bilden på den vanvårdade hunden spreds på Facebook, men när vi tittar lite närmre avslöjas en otrolig hemlighet!

(Valpen Pumpkin)

Vi har delat många fantastiska djurräddningsberättelser här på lajkar.se men ingen i närheten av den här. Se till att ha dina näsdukar redo för du kommer att behöva dem.

När hunden Pumpkin hittades stod hon ensam på mitten av vägen med en bränd kropp, trassliga päls och hud delvis helt exponerad. Hon hade misshandlats, brännskadats med flit och lämnats för att dö. Hennes tidigare ägare hade tagit en bild och gjort narr av henne på Facebook.

Men nyheten spreds sig snabbt och när vanliga och omtänksamma personer såg den fruktansvärda bilden på Pumpkin skedde något helt fantastiskt. Det tog inte lång tid innan den förra ägarens sorgliga försök till sjuk humor förvandlades till något bra.

(”Storebrorsan” vakar över sin nya syster)

Djurvänner i trakten var snabba med att spåra upp Pumpkin, men vad mannens bild inte visade var att Pumpkin även var mamma. Hennes nyfödda valpar var täckta av loppor och skabb, också otroligt vanvårdade men tyvärr kunde de inte överleva.

När Pumpkin kom till säkerhet tog hennes liv en dramatisk vändning. Hennes päls växte tillbaka, blank och vit. Hennes ärr läkte. Se Pumpkins historia i videon nedan och dela den med vänner och familj eller lämna en liten kommentar om vad du tyckte.