Musik

Barnkören på stranden framför denna kända poplåt och jag fick gåshud direkt!


bildkälla YouTube

Uppvisningen vi ska få ta del av idag har setts över 65 miljoner gånger och när du själv ser det kommer du direkt förstå varför.

Duktiga artister finns det gott om men det vi ska få se här sticker ut från mängden. En stor grupp av talangfyllda barn står uppradade på strandkanten och redo för att börja sjunga.

De kallar sig själva för ”One Voice Children’s Choir” och är under ledning av ”Masa Fukuda”. Tillsammans framför de låten ”Diamonds” av Rihanna (skriven av Sia).

Klippet spelades in på ”Spiral Jetty” i Utah, USA. Detta korta men ändå överrumplande arrangemang förbereddes specifikt för TV-programmet ”America’s Got Talent”. Detta för att uppfylla deras 90-sekunders kriterier om att kören skulle gå vidare till semifinal.


bildkälla YouTube

När kören sätter igång och sjunger infinner sig gåshuden som ett brev på posten. Alla barnen är otroligt synkade och duktiga.

Jag är helt övertygad om att de kommer gå långt i tävlingen och frågan är om de kanske till och med kommer sopa hem hela vinsten för visst förtjänar de en guldmedalj?

Kolla in själva och kommentera gärna vad du tyckte på Facebook.