Musik

Andrea Bocelli golvar publiken, men lyssna nu när Carola öppnar munnen!

Andrea Bocelli är en riktig superstjärna, det går inte att säga något annat än sant på det påståendet. Den italienske artisten har gjort sig känd över hela världen för sin otroliga röst. Andrea han har sålt över 80 miljoner skivor och han har sjungit duetter med bland annat Sarah Brightman och Céline Dion.

Till framträdandet hade Andrea Bocelli fått sällskap av Carola Häggkvist. Tillsammans hade de valt att sjunga Bocellis egen operapoplåt ”Because We Believe”, och visst skulle det bli ett oförglömligt nummer.

Världsstjärnan Bocelli och vår svenska stjärna Carola kompletterade varandra perfekt och med fioler och stråkar blev det ett suveränt uppträdande. Men även om man kan säga mycket om den italienske tenorens begåvning, så var det när Carola stämde in i låten som det verkligen började spraka och slå gnistor.

Att hon har en röst som kan matcha de största av sångare vet vi sedan tidigare, jag kommer själv ihåg hennes duett med Ronan Keating för att ta ett exempel. Men det här, det är bara så himla bra!

Lyssna och njut i spelaren här under, och se när Carola tar över showen!