Vardag

8 vackra trädgårdsblommor som kräver nästan inget underhåll!

Jag har inga gröna fingrar, jag planterar blommor som sedan dör efter några dagar. Lyckligtvis finns det några bra alternativ för människor som inte har kompetensen eller tiden att ta hand om sina blommor.

Om du vill ha lättskötta blommor tycker jag du ska prova att plantera dessa åtta blommor som gör din trädgård fantastisk fin, utan att behöva lägga för mycket tid på dem.

1. Lantana

Detta är självrengörande plantor, inga bekämpningsmedel behövs. Denna fina växt älskar solen. I frostfria klimat kan de växa som fleråriga men är ettårig i kallare områden.

2. Calibrachoa
En stor växt som är självrengörande och resistent mot skadedjur. Den kommer i flera underbara färger och tycker om full sol eller delvis skugga.

3. Coleus
Coleus har vackra löv och trivs i delvis skugga.

Coleus photo

4. Nya Guinea Impatiens
En bra växt som tål solen den kommer i en mängd olika färger. Återigen behövs inget bekämpningsmedel för att hålla den fräsch.

5. Angelonia

De döda löven torkar upp och försvinner ganska snabbt. Kommer i en mängd olika färger.

6. Petunia
Dessa blommar bara blommar och blommar! Finns i en mängd olika nyanser. Den tappar en hel del blommor, men trotts det är den superfin.

7. Sweet Potato Vine
Sweet Potato Vine är ett utmärkt komplement till att lägga i en blomlåda. Vinrankorna växer mycket snabbt och ger en cool fallande effekt i blomlåda.

8. Pelargon
Pelargon är en klassisk sommarblomma. Tyvärr kräver den att man plockar bort lite gamla blommor, men det är ett minimalt arbete för en supersnygg växt.